Hulp bij het zoeken naar een woning

Zoeken op Funda en huizen bezichtigen is leuk maar tijdrovend. Minke helpt mee bij zoeken naar een woning en het beoordelen van het aanbod.

“Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen, vooral de mensen die op zoek zijn naar appartementen die goed in de markt liggen en die dus snel verkocht zullen worden.”

Freek de Lange (37 jaar en arbeidsanalist)


Freek vertelt…

“Afgelopen maanden heb ik met veel dank gebruik gemaakt van de deskundigheid van Mickey van Minke Makelaardij bij het zoeken naar een woning. Zij is bijzonder goed geïnformeerd op de lokale Rotterdamse huizenmarkt, heeft veel kennis van buurten en goede contacten binnen de regio. Voor de aankoop van mijn appartement had ik zelf al veel appartementen bezocht, maar op het moment dat er toegeslagen moest worden heeft Mickey haar meerwaarde duidelijk laten blijken. Zonder haar had ik het appartement niet gehad en hier ben ik haar zeer dankbaar voor. Ook over de afwikkeling ben ik zeer tevreden, zij heeft ruime ervaring en weet waar op gelet moet worden voordat een overeenkomst getekend kan worden.
Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen, vooral de mensen die op zoek zijn naar appartementen die goed in de markt liggen en die dus snel verkocht zullen worden. Zij kan hierin het verschil maken en uiteindelijk succesvol onderhandelen.”

Zoekopdracht: een loft in het Centrum wat geen verlies op zou leveren als het na 5 jaar alweer verkocht moest worden.


Minke reageert…

Als ik een aankooptraject met iemand aan ga wil ik eerst weten wie je bent, wat je wilt en wat je zoekt. Liefst kom ik bij je langs om de sfeer te proeven, te horen welke woningen je reeds hebt bekeken en waarom je die wel of niet mooi vond. Zo krijg ik een beeld van wat bij jou past en kan ik goed helpen bij het zoeken naar een woning. Funda is een prachtig fenomeen waar eigenlijk alles op staat wat er te koop is. Maar dat is tegelijkertijd ook een belemmering want soms zie je door de bomen het bos niet meer. Moet je die woning nu wel of niet gaan bezichtigen? Mijn cliënten sturen mij via de mail hun woningen door die ze op funda vinden. Met mijn ervaring kan ik al een inschatting maken of deze woning bij hun past. Dat scheelt alweer een nutteloze bezichtiging. Zit er een woning bij die je leuk vindt, waar je bent geweest en nog steeds enthousiast over bent? Dan gaan we samen kijken. Ik met een zakelijk en bouwkundig oog en jij met je hart.

Waarom Minke Makelaardij?

Minke kent Rotterdam en omstreken op haar duimpje door haar jarenlange ervaring als makelaar / taxateur in deze stadsregio. Als vastgoedspecialist kan zij snel een woning beoordelen die op Funda wordt aangeboden.

Wat kan Minke voor mij betekenen bij het zoeken naar een woning?

Ben je niet bekend in het Rotterdamse dan kan Minke je meenemen op een verkenningstour door de verschillende wijken. Weet je ongeveer waar je wilt wonen dan helpt zij je door de woningen alvast te beoordelen die jij vindt op Funda.

Waar moet ik op letten bij een eerste bezichtiging?

Je hoeft alleen maar te kijken of dit de woning van je dromen is. Als dit zo is dan gaat Minke met je mee voor een tweede bezichtiging en beoordeelt zij de woning op alle aspecten die van belang zijn voor jou, je financiering en de waarde van de woning.

Zijn er woningen die niet op Funda komen?

Ja, maar niet veel. Iedere verkoper is gebaat bij een zo groot mogelijk publiek om een zo hoog mogelijke prijs te realiseren. Als woningen voor Funda uit verkocht worden dan heeft dat zijn redenen. Minke heeft goede contacten met haar collega makelaars en kan er wel snel bij zijn om voor haar clienten een voorrangspositie te realiseren.

Ik zoek een kluswoning. Kan Minke daar ook in helpen?

Minke heeft veel ervaring met kluswoningen en weet ook waar die te vinden zijn. Bij een kluswoning komt nog veel kijken als het gaat om het inschatten van de kosten van de verbouwing en de financieringsmogelijkheden. Minke weet hier alles van.

Benieuwd wat een aankoopmakelaar voor jou kan betekenen?Maak een afspraak