Je droomhuis kopen zonder zorgen met Minke

Met een aankoopmakelaar ben je goed voorbereid en weet je vooraf wat je te wachten staat. Wel zo’n prettig idee!

“Mickey vindt het belangrijk om je goed te helpen en begeleidt je bij elke stap. Ze is deskundig, een leuk mens om mee samen te werken en ze is goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Een aanrader, zeker als je je eerste huis koopt!”

Jasmijn van Schagen (32 jaar, specialist in opleiding)


Jasmijn vertelt…

“Als specialist in opleiding maak ik lange dagen en ben overdag moeilijk te bereiken. Zowiezo had ik geen zin om me te verdiepen in alle juridische rompslomp die komt kijken bij het kopen van huis. Maar omdat huren tegenwoordig ook erg duur is wilde ik liever wat kopen. Uiteraard wilde ik wel dat alles klopte en dat ik geen misstap zou gegaan. Ik wist dus wat ik wilde maar had de tijd en de motivatie niet om me hier in te verdiepen. Mickey vindt het belangrijk je goed te helpen en begeleid je bij elke stap. Ze is deskundig, een leuk mens om mee samen te werken en ze is goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Een aanrader, zeker als je je eerste huis koopt!”
Zoekopdracht: een jaren ‘30 appartement in Blijdorp met zonnig balkon.


Minke reageert…

Zeker je eerste woning kopen is spannend omdat je niet weet wat je te wachten staat. Hoeveel ruimte zit er in de vraagprijs, wat zijn mijn rechten als koper, hoe zit het met de staat van onderhoud en hoe weet je zeker dat je de juiste voorwaarden hebt opgenomen in de koopakte? Het is fijn als er dan iemand met ervaring achter je staat en over je schouder mee kijkt. Dat doe ik als aankoopmakelaar. Ik geef je tips om handig te zoeken, weet vooraf of een woning juist is geprijsd en kan een inschatting maken van je kansen. Na een gezamenlijke bezichtiging maken we de balans op. Ik schets de mogelijkheden maar geef ook een eerlijke visie over de valkuilen. Jij bepaald of je verder wilt.

Waarom Minke Makelaardij?

Minke heeft jaren lange ervaring als gecertificeerd makelaar en taxateur in de stadregio Rotterdam. Zij weet wat er speelt in de wijk, waar je rekening mee moet houden, wat mag en wat niet mag en zij kan snel de mogelijkheden beoordelen. Een huis kopen zonder zorgen, dat kan Minke voor je regelen.

Mag ik als koper advies van de verkopende makelaar verwachten?

De verkopende makelaar vertegenwoordigt de belangen van de verkoper. Hij zal de verkoper adviseren tijdens het verkoopproces. De verkopende makelaar kan en mag daarom niet tegelijkertijd jouw belangen behartigen. Als je dus begeleiding en advies wilt tijdens het aankoopproces, dan is het verstandig om Minke als aankopend makelaar in te schakelen. Dan weet je zeker dat jouw belangen ook gewaarborgd zijn.

Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen?

Natuurlijk kan dat. De eerste indruk is heel belangrijk. Als het huis bevalt, laat dat weten aan Minke. Zij gaat dan met je mee voor een tweede bezichtiging. Vervolgens bespreekt zij alle mogelijkheden en bepaal jij het vervolg traject.

Kan een aankoopmakelaar ook de hypotheek regelen?

Voor de financiering van een woning, is het gebruikelijk om een hypotheek af te sluiten. Het is verstandig om hier op tijd mee te beginnen bij een betrouwbaar adres. Minke kan je advies geven als het gaat om onafhankelijke partijen die naast hun erkenning als hypotheekadviseur, je ook mogen adviseren over pensioen- en vermogensopbouw. Ook weer een zorg minder.

Benieuwd wat een aankoopmakelaar voor jou kan betekenen?Maak een afspraak