Buiten de ring van Rotterdam werk ik niet…

Soms moet je als aankoopmakelaar realistisch zijn en de klant daarin meenemen. De economie trekt aan, de huizenmarkt is weer redelijk overspannen en de aannemers hebben meer dan genoeg werk. Veel kopers schromen er niet voor om een ‘opknappertje’ te kopen. Een huis in de juiste buurt, op de juiste plek, maar waar nog flink wat aan te verbouwen is. Het is natuurlijk helemaal het einde als je er dan ook echt jouw huis van kan maken.

Ik gedij daar goed, ik woon er al mijn hele leven en zou nergens anders willen wonen en werken.

Ik gedij daar goed, ik woon er al mijn hele leven en zou nergens anders willen wonen en werken. Zoals de openingszin van het gedicht van Jan Prins: “te Rotterdam ben ik geboren, onder den adem van de Maas”.
Als klanten mij vragen of ik Rotterdam ken en of ik weet wat er te koop is, dan kan ik heel veel vertellen: over mijn bijna 45 jaar woonachtige leven in Rotterdam, mijn bijna 20 jaar makelaar zijn, mijn passie voor de stad, de architectuur en de woningmarkt. Maar kortweg is het antwoord gewoon JA. JA, ik ken Rotterdam op mijn duimpje. JA, ik weet wat er te koop is en JA, ik heb de connecties en de ervaring om het juiste huis te vinden en aan te kopen. Dus JA, ik drink graag samen een ‘bakkie’ om je wensen te bespreken.