9,5
Kopers
Mickey Starink in Rotterdam

Dé aankoopmakelaar van Rotterdam

Aankopen in een oververhitte huizenmarkt

Je droomhuis vinden in Rotterdam is niet zo moeilijk. Het te pakken krijgen vaak wel. Je bent meestal niet de enige kaper op de kust. En wat weet je van die woning? De huizenmarkt in Rotterdam is oververhit. Hoe hou je dan het hoofd koel?

Laat Minke Makelaardij je adviseren

Bij onze eerste kennismaking breng ik in kaart wat jouw wensen zijn en leg ik uit hoe ik te werk ga. We bespreken de mogelijkheden binnen jouw budget en de zaken waar je tegenaan kunt lopen. Als aankoopspecialist weet ik wat de bouwkundige staat van een woning is en de werkelijke marktwaarde. Ik let goed op of de verkopend makelaar jou volledig informeert. Code rood geldt in Rotterdam bijvoorbeeld niet alleen voor het weer, maar ook voor funderingen. Dat soort zaken zoek ik tot op de bodem voor je uit.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Juist in deze tijden kan ik je als aankoopmakelaar adviseren en ontzorgen. Helpen om de juiste beslissing te nemen. Dankzij mijn goede contacten weet ik veel dingen vaak net iets eerder. Welke huizen er op de markt komen, waar je tegenaan kunt lopen, hoe we het best kunnen onderhandelen. Ook over praktische zaken als buurtinformatie, scholen, winkels en bereikbaarheid kan ik je veel vertellen. Dat leg ik je graag uit tijdens ons kennismakingsgesprek.

Minke Makelaardij is thuis in Rotterdam

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. De liefde voor het vak komt voort uit mijn hart voor de stad. De verscheidenheid aan huizen en bijzondere plekken. Van voor en na de oorlog, met en zonder gebreken. Met die blauwdruk van Rotterdam in mijn hoofd zoek ik voor jou.

Het monumentale Atlantic Huis in het Scheepvaartkwartier

Meer weten over het aankooptraject met Minke Makelaardij?

Minke blogt

Aangekochte woningen Minke Makelaardij