Inloopspreekuur Minke Makelaardij

Inloopspreekuur tijdens de Open Huizen Dag

Heb je een leuke woning gezien en wil je daar meer over weten?
Wellicht is daadwerkelijk aankoop nog een stap te ver of wil je gewoon wat algemene informatie over de woningmarkt, of zaken die bij een aankoop komen kijken.

Vraag het Minke!

Kom dan gratis en geheel vrijblijvend naar het inloopspreekuur van Minke Makelaardij. Dan kun je in alle rust je vragen stellen aan Minke, dé aankoopmakelaar van Rotterdam. Je bent van harte welkom om even binnen te lopen.

Mensen stellen altijd vragen over mijn vak en de woningmarkt. Ze willen graag weten hoe ik tegen dingen aankijk.

Waar ik ook kom, op een verjaardag, in de supermarkt of tijdens het sporten; mensen stellen altijd vragen over mijn vak en de woningmarkt. Ze willen graag weten hoe ik tegen dingen aankijk. Geen probleem, ik vertel er graag over. Daarom dit inloopspreekuur. Deze keer op zaterdag 6 oktober tijdens de landelijke Open Huizenroute. Op een bijzondere locatie in het Oude Noorden van Rotterdam: de hippe Interieur Conceptstore van Marjoleine Verspoor op de Zwaanshals 333. Van 11.00-15.00 uur.

Tot zaterdag 6 oktober!