9,5
Kopers

Minke koopt alleen aan, en helpt jou actief met zoeken!

Waar de meeste makelaarskantoren zowel verkopen als aankopen, heb ik er voor gekozen om me te specialiseren in aankoopbegeleiding. Niet alleen omdat ik plezier put uit het helpen en het adviseren in de moeilijke keuzes, ik vind ook dat het helder is om niet met 2 petten op te werken. En hoewel ik een nauw en prettig contact heb met alle verkopende makelaars in deze regio, ligt mijn belang heel duidelijk alleen bij mijn kopers.

In tegenstelling tot meeste kantoren, die ervoor kiezen om pas vanaf de tweede bezichtiging met een kandidaat koper mee te gaan en dus vooral het advieswerk en de onderhandelingen aanbieden, help ik ook actief mee met zoeken. Ik merk dat mijn klanten dat bijzonder op prijs stellen. Zeker als ik een voorstel doe dat niet uit hun eigen zoektocht naar voren is gekomen maar waarvan ik vind dat het zeker geschikt is voor hen. Elke dag houden we het aanbod in de gaten en tippen onze zoeker middels een speciaal zoekprogramma Copaan.

Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem dat wij gebruiken om een zoeker op maat van dienst te kunnen zijn. Het systeem biedt de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Wij creëren samen heel eenvoudig, online een volledig beeld van de prioriteiten, wensen en eisen. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en rankt ze in percentage passenheid, waardoor ook de mindere matches te zien blijven. Je mist dus niks! Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

De informatie voor Copaan komt uit het voorportaal van Funda en mijn zoekers krijgen de nieuwe woningen daardoor altijd net iets eerder te zien dan de rest van Nederland. Dit scheelt hooguit een paar dagen en het gaat ons niet helpen de woning voor een prikkie voor de markt uit te krijgen, maar in een markt waarin snelheid geboden is is het prettig om op de eerste hand te zitten.

Copaan is een interactief systeem dat zichzelf verbetert naar aanleiding van onze en jouw likes en dislikes en zit werkelijk barstensvol informatie over de verschillende wijken, referentiepanden, voorzieningen etc. en is daarom ook gewoon heel leuk om te gebruiken. Zeker als je Rotterdam nog niet zo goed kent.

Elke dag tipt Copaan automatisch de nieuwe matches en wij doen dat nog eens extra middels de ‘Tip van de makelaar’ en in onze groepsapps. Want we geloven heilig in korte en snelle communicatie.

Wil jij ook geholpen worden om je droomwoning te vinden en vervolgens aan te kopen, neem dan contact op met Minke Makelaardij en we maken vrijblijvend kennis.

Mickey Starink
minke@minkemakelaardij.nl
06-40567910

klik hier voor meer info over Copaan