9,5
Kopers

Minke Makelaardij bestaat 10 jaar!

Tijd voor een feestje want de afgelopen 10 jaar hebben wij honderden leuke mensen aan een nieuw thuis geholpen.

En wie jarig is trakteert!

Als jij je gegevens hier achterlaat dan maak je kans op een prijs! Onder de inzendingen verloten we o.a. een trip met een watertaxi in de Rotterdamse haven, staatsloten en wie weet nog wel meer.

Natuurlijk gunnen wij je al het moois wat Rotterdam te bieden heeft maar ook aan de minder gelukkigen gaan we dit jaar extra geven:

Van de courtage van iedere aankoop schenken we 10% aan het goede doelen fonds van onze favoriete straatdokter van de Pauluskerk: Michelle van Tongerloo. www.lekkergeven.nl

Zij zet zich in voor degenen die in Rotterdam tussen wal en schip geraken, niet geholpen worden omdat ze dakloos zijn, of gewoonweg door alle ingewikkelde regelgeving geweigerd worden voor medische ondersteuning.

Je doet ons een plezier als je haar gaat volgen op LinkedIn om haar verhalen te lezen. Het zijn geen vrolijke verhalen maar wel keihard nodig om de menselijke maat in ons allen aan te spreken.

Maar nu weer terug naar de vrolijke boodschap! Vul je gegevens in en wie weet gaan wij volgend jaar een glaasje champagne drinken op de Maas in de watertaxi !

Hartelijke groet,

Minke & Susan

 


 

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.