9,5
Kopers

Tuurlijk heb ik een koper voor uw huis, maar…

Tuurlijk heb ik een koper voor uw huis, maar…
Ja. Die telefoontjes zijn natuurlijk fijn. Dat iemand mij belt met de vraag of ik wellicht een koper weet voor zijn huis. Dat maakt het aanbod dat ik heb voor mijn aankoopklanten alleen maar groter. En hoe groter het aanbod, hoe beter. Echter, het is ook dubbel. Ik moet ook meteen duidelijk maken dat ik als aankoopmakelaar alleen de belangen van de kopende partij behartig.

Echter, het is ook dubbel. Ik moet ook meteen duidelijk maken dat ik als aankoopmakelaar alleen de belangen van de kopende partij behartig.

Ik adviseer dan de verkopende partij om een verkopende makelaar in de arm te nemen of een taxatie uit te laten voeren. Zo weet de verkopende partij zich ook gewaarborgd van het beste advies.

Dus om het nog even lastig te maken: gewoon blijven bellen als je je huis wilt verkopen, ook al verkoop ik niet. Ik heb waarschijnlijk wel een koper voor je!