9,5
Kopers

Fahrenheitpad 4 Rotterdam

Op het sfeervolle park 16hoven aan de rand van Overschie vind je aan het Fahrenheitpad een prachtige vijfkamerwoning met alle ruimte die je je maar kunt wensen. Bij het betreden valt het je direct op: er schijnt heerlijk veel licht deze nieuwbouwwoning binnen.
Zowel de voor- als achterkant van de ruimte bestaan bijna volledig uit strakke raamwerken, zodat je je ook binnenshuis door de groene omgeving heerlijk ‘buiten’ voelt.

Vraagprijs € 569.000,- k.k.


Review van kopers: 
Ik ken Mickey, van Minke Makelaardij, als een fijne en deskundige makelaar. Dus toen ik zelf met mijn partner op zoek was naar een huis wist ik dat ik haar wou hebben. Mickey kent de huizenmarkt in Rotterdam goed en heeft een groot netwerk. Dankzij haar goede netwerk van makelaars kon ze snel gevraagde informatie vergaren. Ze heeft ons prima geholpen bij het biedingsproces, waarbij zij zich niet liet meeslepen en naar ons toe ook een goede spiegel was. Ze heeft goede voorstellen gedaan in het aankoopproces, waardoor wij nu de trotse eigenaars zijn van een mooie woning. Ik zou haar zo weer bellen als ik weer een huis zou zoeken.